Rockpartner Entertainment A/S er en av Norges største leverandører av underholding.
Vi leverer alt av både Norske og utenlandske band, artister, grupper, etc.


REVOLVER  NYHET !
Vi kommer med følgende spådom: Revolver - Norges neste store rockband!Revolver disker opp med tidløs, energisk og drivende rock. Det er tidvis tungt, tidvis hardt og tidvis fort, men bandet har samtidig en melodiøs framtoning med fokus på gode melodier. Revolver funker over alt, og sitter bokstavelig talt som ei kule! Fet rock for alle som har ventet på et nytt stort rockband etter "de fire store".Revolver har brukt store deler av året på å spille inn sitt debut-album. Dette blir nå mikset av ringreven Trond Holter, kjent fra Dream Police og Wig Wam, i hans studio, The Rock Ranch i Halden.Første smakebit fra denne skiva foreligger nå, i form av singelen "Perler For Svin", som ble sluppet mandag 12. Oktober på det Oslobaserte selskapet MTG MusicOg det er ikke hvilken som helst låt bandet gir ut som førstesingel, "Perler For Svin" er faktisk en norsk versjon av låten "Asshole", som Revolvers vokalist, gitarist og låtskriver, Frank Albin Tostrup,lot Gene Simmons fra KISS bruke som tittellåt på sin soloplate fra 2004. Tostrup tar nå sin egen låt "tilbake" og gir den som knallsterk førjulspresang til det norske folk.

OMTALE I NRK.
CARINA DAHL m/ Band NYHET !
Endelig er Carina Dahl sin første single "Screw" lansert på det svenske markedet. Ny single og video er planlagt før jul. Det Stargate produserte albumet "Hot Child - Electrified" blir først utgitt i Sverige tidlig på nyåret - og noe senere i Norge. Et sprekt band er på plass til å backe Carina rundt om på norske scener og festivaler på vårparten. Carina har rekordstor oppslutning på myspace/carinadahlmusic og på sin egen blogg på carinda-dahl.com. Interessen blant folk flest er stor og kvaliteten på det Carina leverer er høy. Carina står ikke noe bak utenlandske artister i sin sjanger og vi spår 2010 som Carinas gjennombrudd i Scandinavia. Her er hva som sies om Carina internasjonalt; The music on Carina Dahl’s debut album, HOT CHILD, is somewhere in the landscape between Pop and Rock with a little touch of Country. The first single from the album is the song SCREW, and it’s actually one of the more calm songs, a slightly ironic and painful goodbye to an unreliable boyfriend. Carina Dahl will rock your world with her melodious songs and meaningful lyrics - an incredible discharge of energy and will to impress and sometimes provoke... a Hot Child, in other words! 

Se mer: www.carina-dahl.com
Myspace: www.myspace.com/carinadahlmusic

TNT.
Bandet har med sine siste 2 utgivelser
oppnådd sine høyeste listeplassringer i nyere tid - og spilt for nærmere 150.000 publikummere rundt om på Skandinaviske scener.
Bookingen for 2009 / 2010 er i full gang. Ta kontakt for et godt tilbud.
REDNEX.
I 1994 startet Annika Ljungberg gruppen Rednex, sammen med sine tidligere produsenter.
Konseptet ble en umiddelbar suksess, og er det fremdeles. Gruppen tilbringer mesteparten av tiden på turné, med over 280 reisedager i året og over 2000 konserter totalt. I 2009 feirer bandet 15. år på veien med spillejobber både i Sverige, Norge, Romania, Tyskland, Polen, Tyrkia, og mange andre land.
TERJE TYSLAND.
Terje har i over 25 år gledet og begeistret publikum over det ganske land med uttallige konserter, klubb- og dansejobber og nærmere 20 plater og CD-er. Og i de fleste norske familier finner man et medlem som har et forhold til en av Terjes låter, skjønt... i mange familier knives både mor, far sønn og datter om hvilke av Terjes låter som er de beste fra hans lange og store produksjon, og det sier jo noe om populariteten.
DAG INGEBRIGTSEN m/ Band
Dag Ingebrigtsen har vært et midtpunkt i
Trøndersk popliv i over 20 år. 2007 ble året Ingebrigtsen gjorde et kraftig comeback med bandet The Kids, turneen trakk fulle hus og han mottok platinaplate for samlealbumet “ Hits fra Kids”  i 2007/2008 deltok han i “Lyden av Lørdag” på NRK, med Tore Strømøy, og ble kåret til beste
artistcoach. Nå er han ute som solo artist med eget band.
LUKUS LEVERPOSTEI.
Luxus Leverpostei består av 5. Glade gutter fra Kvinesdal, i sin beste alder.
Luxus har spilt over hele landet i over 10. År, de er blitt dyktige i sin jobb.
De har fått meget positive tilbakemeldinger fra publikum, og mye oppmerksomhet fra  pressen. Dette mye p.g.a. tekster og showet.
NAZARETH
I snart 41 år har Nazareth spilt inn plater og turnert hele verden. Det hele begynte i 1961 i Skottland da Pete Agnew startet bandet med navnet The Shadettes. I 1968 skiftet de navn til Nazareth før de laget sin første plate ved samme navn. Den kom i 1971, og ble godt mottatt av kritikerne rundt om i hele Europa. Dagens Nazareth består av Pete Agnew, Dan McCafferty, Jimmy Murrison og Lee Agnew. De siste årene har de fortsatt å turnere verden over og deres popularitet lar seg ikke stoppe..
CREEDENCE NORWEGIAN REVIVAL.
Tittelen ”Creedence Norwegian Revival” levner ingen tvil om showets innhold.
Anført av bandets ubestridte lokomotiv, vokalist Ian Ingels, fremføres Creedence-klassikere med en innlevelse og energi man sjelden opplever. Med en enestående kjemi og spilleglede, nærmest eksploderer dette bandet på scenen! SvartePer ble grunnlagt sensommeren 2007 - og har siden 2.november, turnert med showet "Creedence Norwegian Revival".
DIESEL DAHL & PØBB T PØBB BAND
TNT er tilbake på alles lepper etter det nye albumet The New Territory´s herjinger på hitlistene - og sommerens fantastiske 25 års jubileumsturne som har gått for utsolgte hus i de største norske byene. I mellomtiden før neste turnerunde med TNT er Diesel Dahl på veien med et høyst oppegående band som fremfører Diesels egen musikk som Harley-Davidson, Seven Seas, Drums of War og andre favoritter fra tidlig TNT og TinDrum. Opplevelsen av fart og spenning, fest og moro er en
del av settingen under en konsert med Diesel Dahl´s Pøbb T Pøbb Band.
GARY MOORE til TRONDHEIM ROCK 2010  NYHET !
Rockpartner har booket GARY MOORE til årets Trondheim Rock Nordiren, gitaristen, bluesartisten, sangeren og låtskriveren er hovedattraksjon under Trondheim Rock

Hjemmesiden til Trondheim Rock